Ako používam NANOIL Argan Oil? Recenzia produktu

Dnes ohodnotím produkt, ktorý musíte mať aj vy, a ktorý som pred nedávnom objavila. Je to NANOIL ARGAN OIL. Nanoil je moja obľúbená kozmetická značka. Sú úžasní, pretože predávajú len produkty najvyššej kvality. Vedela som, že nebudem sklamaná, keď vyskúšam ich nový produkt. Zamilovala som si Nanoil Argan Oil a rada sa podelím o všetko, čo o ňom viem. Dúfam, že si tento článok užijete!

najlepší prírodný arganový olej

Nanoil Argan Oil – prečo je výnimočný?

Kozmetické oleje od spoločnosti NANOIL obsahujú najcennejšie zložky – každá kvapka je výťažkom rastliny, z ktorej olej pochádza. Arganovníky sa nazývajú aj „stromy života“ a ich orechy sa používajú na lisovanie vzácneho oleja. V čom je arganový olej od Nanoilu odlišný a jedinečný? Je ekologický, organický, nerafinovaný a lisovaný za studena. Je to zaručené, potvrdzuje to aj certifikát Ecocert – udeľovaný len produktom najvyššej kvality. Viem, že je o moju pokožku, vlasy a nechty dobre postarané.

Arganový olej sa môže používať rôznymi spôsobmi a je vhodný pre všetkých. Je viacúčelový a dá použiť namiesto niekoľkých rôznych produktov. Tak môžeme ušetriť nejaké peniaze. Nanoil Argan Oil je mimoriadne výkonný. Ako dlho vám vydrží a ako ho budete používať, je len na vás. Konečne som našla prípravok, ktorý spĺňa všetky moje očakávania a som rada, že sa s vami môžem podeliť o výsledky.

Ingrediencie v Nanoil Argan Oil

arganový olej v starostlivosti o vlasy

Je úžasný, pretože obsahuje všetko, čo treba na správnu funkciu pokožky, vlasov a nechtov. Okrem iného je bohatý na:

  • omega-6 kyselina linolová
  • omega-9 kyselina olejová
  • vysoká koncentrácia vitamínu E
  • karotény
  • skvalén
  • butyrospermol
  • ďalšie aktívne zložky

Je bohatým zdrojom esenciálnych mastných kyselín a preto je tento olej perfektný pre každého. Používam ho na telo, tvár, vlasy a nechty – rýchlo sa mi zlepšil ich stav. Fľaška má kvapkadlo, takže používanie je veľmi jednoduché. Na čo ho používam? Podelím sa s vami o všetky podrobnosti.

# OŠETRENIE VLASOV OLEJOM

Nanoil Argan Oil pravidelne používam na vlasy – dodáva vlasom lesk a zabraňuje vysušovaniu pokožky na hlave. Pôsobí tiež ako prírodný opaľovací krém a chráni pred teplom, takže ho vždy používam pred fénovaním, žehlením alebo natáčaním. Mám farbené vlasy, ktoré neboli v najlepšom stave. Pravidelné ošetrenie vlasov olejom zabraňuje rozštiepeniu končekov a obnovuje zdravý lesk.

# OLEJ PROTI CELULITÍDE

Už niekoľko týždňov používam Nanoil Argan Oil na masáž tela a moja pleť vyzerá oveľa lepšie. Menej mi vidno pomarančovú kôru a strie. Tento olej má silný regenerujúci a spevňujúci účinok, takže pokožka je vláčna a jemná. Tiež sa dá použiť na regeneráciu pokožky pred a po opaľovaní. Zlepšuje tiež stavy, ako sú ekzém alebo atopická dermatitída.

# STAROSTLIVOSŤ O TVÁR

Nanoil Argan Oil je ideálny na každodennú starostlivosť o pleť. Používam ho ako nočné sérum a prebúdzam sa so sviežou a žiarivou tvárou. Udržuje pokožku pod očami mladistvú a spomaľuje výskyt vrások. Ak chcete, pridajte pár kvapiek do svojho denného alebo nočného krému pre lepšie výsledky.

arganový olej v starostlivosti o pleť

# OPRAVA NECHTOV

Mierne zahrejem olej a namočím si do neho ruky. Robím to niekoľkokrát do týždňa. Je to najlepšie ošetrenie na poškodené ruky a nechty. Konečne ich mám silné a vyživené a prestala som ich skrývať! Pekne vyzerajú, sú ošetrené a odolné voči škodlivým vplyvom vonkajších podmienok.

Vyskúšate Nanoil Argan Oil aj vy? Určite áno! Tento skvelý olej nezostane bez povšimnutia. Môžete si ho objednať online s doručením domov. Urobte tak čo najskôr, predtým ako ho vypredajú! Tak čau!

Viac na www.nanoil.sk