Výhody a účinky olivového voskového oleja z bio kňazíčka v mase pre vlasy Bio Beauté od Nuxe

Aj keď je africký Marula olej pre vlasy úplne novým výrobkom na trhu, olivový voskový olej zo semienka slivky je dlho obľúbeným prírodným výrobkom starých inckých čias pre jeho užitočné vlastnosti. V bio maske pre vlasy „Bio Beauté” od Nuxe je prírodný olej zo semienka slivky ostatným prírodným výťažkom, ktorý je charakterizovaný tepelne upravenou kombináciou olejov. Táto maskera chráni, zvláčňuje a zlepšuje stav pokožky hlavy, zabraňuje prejavom lupín, pomáha zdravým červeným vlasom. A tiež obnovuje poškodené vlasy.

Účinky každého zo skomponovaných olejov:

  • Aloe vera – Aloe pomáha obnovovať, hydratovať a lubrikovať pokožku hlavy, zabraňuje lupinám a pomáha v boji proti lupinám.
  • Levanduľa – Levanduľa je populárny prírodný produkt pre svoje uvoľňujúce a upokojujúce účinky a posilňuje a vitamínuje vlasy;
  • Lipa – Lipa má antiseptické a antioxidačné vlastnosti;
  • Glycerín – Glycerín má schopnosť preniknúť do vlasov a tým zlepšuje ich hydratáciu;
  • Olivový voskový olej – Olivový voskový olej zo semienka slivky je výťažkom intenzívnych výživných látok, jeho antioxidačné, hydratačné a zjemňujúce vlastnosti pomáhajú pri odbúravaní nežiaduceho vrchného stupňa epidermy.

Účinky oleja zo semienka slivky:

Olive olej z maliniek je často používaný v domácom prírodnom kozmetickom hospodárstve. Je to silný antioxidant, pretože obsahuje veľké množstvo vitamínov A, D, E, K a živín. Výsledkom je, že olivový voskový olej zo semienka slivky je schopný obnoviť hydratáciu a dodávať lesk na pokožku hlavy a vlasy.

  • Spomaľuje starnutie vlasov: Vďaka silným antioxidantom môže olivový voskový olej zo semienka slivky spomaliť starnutie pokožky hlavy a vlasov, čo mení ich zhorenie skôr, ako je to potrebné.
  • Chráni pred poškodením: Olivový voskový olej zo semienka slivky má schopnosť obnoviť integritu poškodených vlasov.
  • Poskytuje hydratáciu: Olivový voskový olej skvelo hydratuje a priamo do hĺbky preniká do vlasov, čo je dôležité pri obnove suchých, poškodených a poškodených vlasov.
  • Odstráni lupiny: Olivový voskový olej má schopnosť hydratovať a rozpúšťať nečistoty bez toho, aby bolo potrebné použiť silné šampóny na boj proti lupinám.
  • Bezpečný a jednoduchý na použitie: Olivový voskový olej zo semienka slivky je veľmi jednoduché a bezpečné použiť. Je one-stop-shop voľba pre hydratáciu, lubrikáciu, obnovu a mnoho ďalších.

Ako si môžete vychutnať úžitky olivového voskového oleja v maske pre vlasy Bio Beauté od Nuxe

Maska pre vlasy Bio Beauté od Nuxe, je navrhnutý tak, aby vám umožnila vychutnať si všetky úžitky olivového voskového oleja zo semienka slivky. Je to ľahká, intenzívna hydratačná maska pre vlasy s kombináciou olivového voskového oleja, aloe vere, levanduľy, glycerínu a lipy. Maska je obohatená o vzácne biologické oleje, ktoré sú dobre známe pre svoje liečivé vlastnosti. Všetky ingrediencie môžu pomôcť obnoviť poškodené vlasy, vyživovať ich a chrániť pred poškodením. Maske sa odporúča nanášať 1-2 krát týždenne v dostatočnom množstve na vlhké alebo suché vlasy. Nechajte masku vyčkávať na vlasoch aspoň 5 minút, aby sa ingrediencie dokonale absorbovali a obnovili jemnosť. Potom jemne opláchnite vodou. Ak si prajete, môžete použiť aj šampón.

Výhody použitia maska pre vlasy Bio Beauté od Nuxe

  • Obnovuje poškodené vlasy.
  • Pomáha pri akomkoľvek stylu vlasov.
  • Zmierňuje suchosť a poškodenie vlasov.
  • Neobsahuje žiadne škodlivé látky ako parabény, minerálne oleje, parfumy a ďalšie.