Mojich TOP 6 kozmetických produktov, ktoré stoja za povšimnutie

Ahojte moji najdrahší!

Dnešný príspevok je tak trochu lifehack, ktorý vám zmení život.;)

TOP 6 kozmetických produktov

Rozmýšľala som o tomto type „nespôsobilosti“, ktorý ženy získavajú, špeciálne po vstúpení do drogérie. Neviem či to znepokojuje každého, ale ja s tým definitívne problém mám: keď si vyberiem dva produkty, jeden lacnejší a jeden drahší, vždy si vyberiem drahší. Nezáleží či je to maska, sprej na vlasy alebo nejaký make-up produkt. Snažím sa presvedčiť seba, že ten lacnejší nebude fungovať tak dobre a bude to strata peňazí, keď si vlastne môžem zaplatiť viac a byť 100% spokojná s výsledkami.

Všimla som si, že moji priatelia sa správajú rovnako. V snahe o krásu nikto nechce riskovať a zlyhať. Avšak, keď hľadáte najlepšiu kozmetiku musíte sa sústrediť a byť zameraný presne na to, čo chcete. Namiesto nakupovania drahého laku na nechty alebo telového mlieka, sa oplatí venovať pozornosť kozmetike, o ktorú by ste sa nemali ukrátiť.

Tu je zoznam kozmetických produktov, na ktoré môžete bez výčitiek utratiť peniaze:

1. Parfémy

Pravda je, že každá žena by mala mať fľašku veľmi drahého a exkluzívneho parfému. Taký typ, ktorý by nevyprchal alebo nestratil intenzitu do hodiny. Parfém musí ladiť k osobnosti, štýlu a charakteru. Pamätajte, značkové parfémy sú niečo čo zvyšuje ženskosť, zdokonaľuje vaše sebavedomie a zvyšuje eleganciu. Parfémy sú nenahraditeľné pre dôležité udalosti ako rande a všetky špeciálne momenty vo vašom živote. Vôňa taktiež stimuluje zmysly a vytvára spomienky. 

2. Riasenka 

Predpokladám že nikto z nás by nezaprel: riasy tvoria make-up celistvým a zdôraznia váš vzhľad. Neestetické riasy, preplnené vrstvami riasenky, ktorá opadáva na vaše líca a spôsobuje začervenanie alebo sa počas upršaného dňa roztečie. Dve slová: Nie, dakujem. Nemusím používať očný tieň, ale riasenka? Moje riasy musia byť dlhé a krásne. Vždy sa uistite, že je vaša kozmetika vysokej kvality. Najlepšie je, aby mi produkt nielen skrášlil riasy, ale poskytol aj náležitú starostlivosť.

3. Krém na tvár

Bohužiaľ: lacné krémy na tvár zvyčajne obsahujú veľa chemikálií, syntetické a kontroverzné ingrediencie miesto kvalitných a dobrých. Pamätajte, že zlý krém na tvár môže viacej urobiť zlého ako dobrého. Upchaté póry, neestetická pokožka, čierne bodky… vaša kozmetička by momentálne určite mala mentálne zrútenie. Pri vyberaní krému na tvár sa vždy uistite koľko dobrého a zlého sa nachádza v produkte. Čím viacej krémového zloženia, tým viacej chemikálií, a tým horšie pre vašu pokožku. 

4. Krém pod oči

Mám svoje vlastné pravidlo, že krém pod oči si vyberám veľmi opatrne. Nie je to iba citlivá oblasť pokožky, ale tiež starne najrýchlejšie. Žiadna riasenka alebo aj najlepší očný make-up by neschoval vrásky, tmavé kruhy pod očami, opuchy alebo únavu. Ak máte limitovaný rozpočet najskôr si kúpte dobrý krém pod oči. Možno je tu iný produkt, ktorý si môžte kúpiť ako náhradu za ten drahší. 

5. Červený lesk na pery

Ako parfém – každá žena by mala mať lesk na pery v jej kozmetickej taštičke. V tomto prípade neodporúčam lacné lesky na pery, ktoré sa môžu zotrieť, rozmazať alebo zanechať škvrny na oblečení. Pri kúpe lesku na pery si musíte byť istý, že zostane na vašich perách aj po jedle. Ak vám maskérka pomôže vybrať správny odtieň červenej, výborný pre vašu pleť, tak pridá aj vhodnú kontúru, aby váš make-up vyzeral úžasne do detailu. 

6. Podkladová báza

Pri kúpe podkladovej bázy by ste mali dodržiavať tie isté princípy ako pri kúpe krému: musí byť dobrej kvality, nemôže zapchávať póry, neposkytovať slobodu. Ja som ešte perfektnú podkladovú bázu nenašla, ale stále hľadám a mám zoznam obľúbených, ktoré sú podobné ako tá ideálna. 

…ale to je téma pre iný príspevok!;)

Užite si svoj deň!