Vyskúšala som revolučnú súpravu Nanolash Lift Kit na domácu lamináciu rias. Čo o nej môžem povedať?

Dámy, ak rovnako ako ja snívate o krásnych, hustých a vyživených mihalniciach, čítajte ďalej! Dnes by som vám rada predstavila kompletnú inováciu, Nanolash Lash Lift Kit. Výrobca tvrdí, že s touto súpravou si môžete spraviť lamináciu mihalníc doma, bez toho, aby ste išli ku kozmetičke. Tak som vyskúšala, či je to naozaj možné!

nanolash lash lift kit

V akom stave sú moje mihalnice?

Na začiatku môjho hodnotenia vám potrebujem objasniť niekoľko faktov. Lifting mihalníc je ošetrenie, ktoré si môžete spraviť na ťažko poškodených riasach, ale aj na tých, ktoré sú v celkom dobrom stave. Výdrž výsledku liftingu však závisí aj od ich stavu. Zdôrazňuje to aj značka Nanolash. Uvádza sa, že výsledok môže vydržať až 8 týždňov, ale ak máte veľmi poškodené mihalnice, môže byť jeho trvanlivosť kratšia.

Tak, v akom stave sú moje mihalnice? Nemôžem povedať, že by boli veľmi poškodené. Ale zároveň ani nie sú v najlepšom stave. Zdá sa mi, že používanie falošných mihalníc ich výrazne oslabilo. Hlavný problém je, že moje mihalnice sú krátke a rovné. Chýba im definícia a lesk.

Takže vás neprekvapí, prečo som si chcela súpravu Nanolash Lash Lift Kit otestovať. Ak si môžem predĺžiť, zahustiť a zregenerovať mihalnice doma, prečo to neskúsiť?

Súprava na lifting a lamináciu rias od Nanolash – pozrite sa, čo bolo vo vnútri!

Značka Nanolash je mi dobre známa. V minulosti som používala ich séra a špirály. S výsledkami som bola vždy spokojná a mohla som s istotou tvrdiť, že sú to špičkové produkty. Preto som si s veľkými očakávaniami objednala súpravu Nanolash Lash Lift Kit.

Samotná súprava obsahuje 3 prípravky. Každý z nich je zabalený v 10 vrecúškach po 0,5 mililitrov, čo vám umožní spraviť si doma až 10 laminácií mihalníc. Balenie obsahuje:

  •  Lift – Step 1 – 10 vrecúšok;
  • Fix – Step 2 – 10 vrecúšok;
  • Keratin Boost – Step 3 – 10 vrecúšok;.
  • 3 páry podložiek – dostupné v 3 veľkostiach: S, M a L;
  • Lash Lift Glue – používa sa na pripevnenie podložiek;
  • iné doplnky.

Súprava je kompletná, pekne zabalená a…bohatá na výživné zložky! Toto bolo pre mňa najväčšie prekvapenie – zloženie produktov. Na etikete som si prečítala, že obsahujú vitamíny, kokosový a hroznový olej. Všetky tieto zložky hĺbkovo regenerujú mihalnice. Ďalšie plus pre Nanolash.

laminácia mihalníc nanolash

Bol domáci lifting rias s Nanolash jednoduchý?

Lamináciu rias považujem za ošetrenie, ktoré robia v kozmetických salónoch. Takže nie je prekvapujúce, že som bola trochu v strese predtým, ako som si prvýkrát išla spraviť lifting mihalníc so súpravou Nanolash. Nebolo to však treba. Súprava na lamináciu obsahuje logický a jasne popísaný návod.

Najprv som si dôkladne umyla make-up a oddelila som si spodné od horných rias. Potom som si pripevnila silikónové podložky – snažila som sa, aby to bolo čo najbližšie k línii rias; Výrobky som si naniesla v poradí, v akom boli označené. Každý z nich má na riasach pôsobiť 7-10 minút – ja som si ich nechala 10 minút. Po uplynutí tejto doby som si odstránila prvý prípravok a naniesla som si ďalší.

lash lifting mihalnic

Nakoniec som si zložila podložky a nemohla som uveriť vlastným očiam. Moje mihalnice boli okamžite krásne natočené, dlhé a husté. Okrem toho som si všimla, že ich stav sa výrazne zlepšil. Boli jemné, pružné a oveľa lepšie sa upravovali.

Moje zhrnutie o súprave Nanolash Lash Lift Kit

Dievčatá, ak chcete dosiahnuť veľkolepé výsledky bez toho, aby ste vyšli z domu, odporúčam vám, aby ste si vyskúšali Nanolash Lash Lift Kit. Táto súprava bez veľkého úsilia zmenila môj vzhľad.

Je to profesionálny produkt, ale nemala som s jeho používaním žiadne problémy. Môžem s istotou povedať, že výsledky boli ešte lepšie, ako som očakávala. Vyskúšajte si lamináciu rias doma s Nanolash a dajte mi vedieť, či to funguje aj pre vás!