Skúšam aplikáciu a trvanlivosť domácich sád na predĺženie rias od popredných značiek

Pravdepodobne mnohé z vás majú rovnaký problém ako ja. Moje prirodzené riasy sú pomerne riedke, čo znamená, že keď chcem vytvoriť pôsobivý make-up, musím použiť klastrové riasy. Aby som ušetrila čas, nedávno som prešla na domáce sady na predĺženie rias. Aplikujú sa oveľa rýchlejšie. Aby som našla dokonalú sadu na predĺženie rias pre domáce použitie, rozhodla som sa pre vás preveriť produkty od popredných značiek. Pozrite sa na moje dojmy po testovaní 5 populárnych sád.

Ako si vybrať sadu na predĺženie rias

Klastrové riasy na samostatnú aplikáciu sú rýchly spôsob, ako dosiahnuť WOW efekt

Na trhu je viac než pár profesionálnych sád na predĺženie rias. Väčšina značiek make-upu má v svojej ponuke klastrové riasy. Testovala som tie, ktoré sú najpopulárnejšie a majú najlepšie recenzie. Už teraz vám môžem povedať, že s niektorými nesúhlasím.

Domáce riasy umožňujú dosiahnuť skvelé výsledky s minimálnym časom aplikácie. Aplikujú sa pod skutočné riasy, čo sa ukazuje ako oveľa jednoduchšie. S trochou cviku to zvládne každá žena. Hľadajúc produkt s najvyšším počtom dobrých recenzií som narazila na sadu na predĺženie rias od Nanolash – DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Okrem nej som testovala ešte 4 ďalšie sady na riasy. Zistite, ktorý produkt sa stal hitom.

Sady na predĺženie rias pre domáce použitie – otestovala som 5 z nich!

Chcela som, aby každá sada na predĺženie rias, ktorú som testovala, bola produkt, ktorý ma nesklame. Preto každá pochádza od poprednej značky s dobrými recenziami. Avšak, nebola by som to ja, keby som ich sama neotestovala a nepodelila sa s vami o svoje zistenia.

Ako prvú som vyskúšala možno najpopulárnejšiu sadu na predĺženie rias. Hovorím o Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. V nej som našla:

  • 36 klastrových rias – sú v troch dĺžkach – 10, 12 a 14 mm,
  • lepidlo a fixátor- dva produkty nevyhnutné na aplikáciu rias (2×5 ml),
  • aplikátor – jeho tvar je navrhnutý tak, aby uľahčil aplikáciu a spojenie klastrov s prírodnými riasami,
  • odstraňovač – umožňuje jednoduchšie odstránenie rias (5 ml).

Po prečítaní, že nanesenie týchto rias trvá 10 minút, som bola presvedčená, že to nie je možné. Predtým mi aplikácia bežných klastrových rias trvala až pol hodiny. Ako sa však ukázalo, nezabralo mi to ani minútu dlhšie, takže za to udeľujem obrovské plus.

Čo môžem ešte povedať o týchto klastrových riasach, je, že sú jemné, a navyše som nemusela používať pinzety pri ich aplikácii. Aplikátor priložený v sade urobil skvelú prácu.

Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit obsahuje klastrové riasy v ôsmich štýloch. Pre prvýkrát som si vybrala štýl CHARM, ale nabudúce si pravdepodobne vezmem riasy FLIRTY. Po dôkladnej aplikácii vydržali presne jeden týždeň. Podľa iných recenzií vydržia niektorým dievčatám ešte dlhšie.

2. KISS Falscara Starter Kit

Druhá DIY sada na predĺženie rias, ktorú som sa rozhodla vyskúšať, bola od značky KISS. Falscara Starter Kit je určite menšia sada, keďže obsahuje len 10 klastrových rias. Čo viac, obsahuje len dva produkty:

BOND – aplikuje sa na riasy pred nasadením klastrov,
SEAL – aplikuje sa v neskoršom štádiu, aby zabezpečil, že všetky klastry zostanú na mieste dlhšie.

Čo mi v tejto sade chýbalo, bol odstraňovač. Okrem vyššie spomínaných klastrových rias a produktov, sada od Kiss obsahovala aj aplikátor. Určite uľahčil aplikáciu klastrových rias pod moje skutočné riasy, a styling som dokončila rovnako rýchlo ako s riasami z predchádzajúcej sady.

Výsledok sa mi veľmi páčil. Riasy boli dosť jemné, čo mi vyhovuje. Tiež sa mi podarilo udržať ich na očiach dlhý čas. Napriek tomu považujem cenu za prehnanú vzhľadom na počet klastrov, ktoré dostanete, aj keď sa ľahko aplikujú a majú relatívne dlhú trvanlivosť.

3. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tatti Lashes je uznávaná a rešpektovaná značka vo svete make-upu, takže som otestovala aj jej sadu na riasy. Obsahovala možnosť výberu čiernych alebo priehľadných prúžkov. Mám pomerne tmavé oči, keďže som bruneta, takže som si vybrala čierne. Nechcela som, aby boli spojovacie body príliš nápadné.

Keď si kúpite Invisi-Lash Kit od Tatti Lashes, musíte si vybrať tvar rias. Značka ponúka 7 štýlov. Okrem rias sada obsahuje Invisi-Lash Bond a Seal Glue s celkom príjemnou konzistenciou, plus aplikátor a malú kefku. Opäť tu však nebol odstraňovač.

Riasy od Tatti Lashes som dokázala naniesť efektívne a s radosťou som ich použila opäť. Nakoniec som sadu použila na 7 aplikácií, čo je dosť veľa.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Sada od Glamnetic, ktorá sa mi dostala do rúk ako štvrtý testovaný produkt v tomto rebríčku, tiež obsahovala možnosť výberu rôznych veľkostí a štýlov rias. Okrem rias značka zahrnula do sady Bonder, Sealer, Remover a aplikátor. V tomto smere som bola veľmi spokojná. Osobne si myslím, že každá z týchto položiek je nevyhnutná pre pekný vzhľad rias, trvanlivosť a neskoršie jednoduché odstránenie.

Na webovej stránke Glamnetic bolo uvedené, že klastrové riasy by mali vydržať až 5 dní po aplikácii. Odstránila som ich trochu skôr. Prečo? Bohužiaľ, sada nie je bez chýb. Je dobre vybavená, ale klastrové riasy nevyzerajú tak pekne a prirodzene ako tie od iných značiek.

5. Lashify Starter Kit

Existujú značky, ktorých produkty sú oveľa drahšie ako priemer. Lashify je jednou z nich. Napriek tomu som sa rozhodla otestovať ich sadu na predĺženie rias, aby som zistila, ako sa líši od ostatných.

Rovnako ako klastrové riasy od Nanolash, Lashify Starter Kit je profesionálna sada na predĺženie rias so všetkým, čo potrebujete na styling rias. Okamžite je zrejmé, že každý produkt je vysoko kvalitný. Samotné klastrové riasy sú veľmi jemné a vyzerajú zdanlivo ako prirodzené riasy.

Účinok bol po aplikácii nádherný. Bola som ešte viac sklamaná, že sada obsahuje len 10 klastrových rias. Využila som všetky produkty počas jednej aplikácie make-upu. Hoci je to naozaj dobrá sada a mala som skvelú skúsenosť pri jej používaní, myslím si, že vzhľadom na nízky počet rias je jej cena veľmi prehnaná.

Ktorá sada rias mi poskytla ľahkú aplikáciu a trvanlivosť?

Po testovaní a analýze všetkých produktov nemám žiadne pochybnosti o tom, ktorú sadu na predĺženie rias pre domáce použitie si kúpim znova. Určite to bude Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Ešte si nie som istá, ktorý štýl rias si objednám nabudúce. Sada splnila moje očakávania vo všetkých ohľadoch, takže ju môžem s čistým svedomím odporučiť.

Čo sa týka zvyšných sád, bola som väčšinou spokojná. Napriek tomu žiadna iná štartovacia sada na styling rias nemá podľa mňa taký dobrý pomer cena/výkon. Držím palce, aby ste aj vy, ak sa rozhodnete otestovať DIY riasy od tých istých značiek ako ja, boli s nimi rovnako spokojné.