NATURATIV Body Balms – Moja cesta k prírodnému opaľovaniu

Leto je jasne hneď za rohom, aj keď to nie je tak zrejmé, keď sa pozriete cez okno. Dnes vidím dážď a počasie je dosť chladné, ale snažím sa získať pozitívny postoj, pretože už prichádzajú dni plné pokoja, prichádza letná lenivosť! Čo je v tomto období dôležité? Cítiť sa a vyzerať výnimočne!

Prírodné opaľovanie pred letom

Pravda je, najčastejšie jar prináša sklamanie. Nie je veľa tak vytúženého slnka, ktorému by sme chceli vystaviť naše telo tak, aby sme chytili trochu prvého jarného bronzu a darovali pokožke jemný, broskyňový odtieň. Tento rok som bohužiaľ šokovala ostatných bielymi nohami, ktoré sú ďaleko od opálenia. Stavím sa, že nebudú vyzerať dobre s mojimi letnými šortkami, preto začínam testovať ďalšie riešenia!

Samoopaľovacie krémy, spreje na nohy, samoopaľovacie utierky … STOP!

V súčasnej dobe máme stále viac a viac produktov, ktoré majú dodať opálenie nohám v zlomku času. Je smutné, že mnohé z týchto riešení prinášajú účinky, ktoré nás sklamú. Odporúčam vám, aby ste boli nanajvýš opatrné so všetkými samoopaľovacími balzamami, penami alebo sprejmi, pretože často zafarbia pokožku do oranžova, strašne smrdia a samotný odtieň nie je rovnomerný. Lepšie sa takémotu riešeniu vyhnúť.

Mám pre vás niečo lepšie:
NATURATIV SAMOOPAĽOVACIA KOZMETIKA

Chcela by som vás presvedčiť, že samoopaľovanie vďaka prírodným látkam, ktoré Naturativ ponúka, je najlepší spôsob, ako získať pekne opálenú pleť. Snívate o tom, že máte opálenú pokožku tak, že si nikto nebude myslieť, že je, povedzme, umelá? Nie je to ťažké, pokiaľ ide fungovanie kozmetiky Naturativ.

Účinné látky balzamov Naturativ sú prevažne rastlinné DHA, čo je prírodná samoopaľovacia substancia, ochranný a vyrovnávací prípravok ako karotkový olej, silne hydratujúce makadamové maslo, spevňujúci slnečnicový olej, kožu štiepajúci skrášľujúci extrakt zo škrupín vlašských orechov, upokojujúci a protizápalový extrakt z harmančeka, ako aj extraktu z helichrysie pôsobiaci proti pôsobeniu voľných radikálov. Poznáte ďalšie, rovnako samoopaľovacie balzámy bohaté na prírodné látky?

Môžeme si vybrať medzi dvomi produktmi, ktoré patria do série Naturativ:
  1. Samoopaľovací balzam na telo – základná verzia pre trpezlivých, ktorí majú viac času a môžu čakať na účinky (ktoré stoja za to si na ne počkať) o niečo dlhšie.
  2. Samoopaľovací balzam plus bronzer – verzia pre podráždených, ktorí potrebujú efekt opálenia teraz, napríklad kvôli nejakej blížiacej sa veľkej udalosti. Je zrejmé, že tento produkt prináša okamžité účinky, funguje ako make-up pokožky tela, preto ho môžete odstrániť jednoduchým opláchnutím.

Testovali ste už nové produkty značky Naturativ?
Ak áno, musíte mi hneď zanechať komentár nižšie!