Ako sa postarať o vašu krásu počas leta? Niekoľko užitočných trikov

Ahojte dievčatá,

Dnes vám poviem trochu o mojom tele a starostlivosti o vlasy počas leta. Milujem testovanie novej kozmetiky a som skutočný maniak, pokiaľ ide o nové kozmetické riešenia. Dnes však túto tému nebudem skúmať, pretože dnes s vami chcem zdieľať svoje patenty o tom, ako sa cítiť sviežo a krásne počas letných prázdnin. Mám tu metódy, ktoré určite budete považovať za užitočné. Ak ste sa niektoré z nich vyskúšali, informujte ma o tom nižšie! 🙂

UROB SI SAMA | Osviežovacia sila

Hmly majú svoje výhody a ja ich milujem najmä v lete. Je smutné, že neabsorbujú nadbytok mazu, ktorý sa nahromadil na povrchu kože. Všetko, čo môžu urobiť, je dodať dočasné zvlhčenie na rozdiel od domáceho prášku. Tento produkt vám poskytne dlhodobú akciu.

Ako si urobiť osviežujúci práškový deodorant?

Zmiešajte bielu hlinku so zemiakovým škrobom (v pomere 1: 8), pridajte trochu kamenca (možno ho vydrhnúť z palice) a niekoľko kvapiek éterických olejov (mám rada grapefruit a esenciálne oleje zo zeleného čaju).

Ako používať osviežujúci prášok počas leta?

V prvom rade odporúčam používať túto domácu kozmetiku len vtedy, keď máte na sebe biely odev, pretože je pomerne ľahké si ním zafarbiť oblečenie. Vložíte si trochu tohto prášku na dlaň ruky a votriete si ho do častí tela, ktoré sa najviac potia, napríklad podpazušia a oblasť prsníkov. Predpokladám, že mnohé z vás budú vnímať aplikáciu ako problematickú, najmä na začiatku, ale verte mi, že výsledky stoja za to.

Zlatý olej

Hlavne pokožka našich nôh je bledšia ako iné časti tela, ktoré sú často vystavené slnku (ramená, výstrih, tvár). Preto, keď si dáme na šortky alebo sukňu, rozdiel nevyzerá dobre. Preto siahame po samoopaľovacích krémoch, alebo sprejoch na nohy. Bohužiaľ, tieto metódy neprejdú skúškou, keď je teplota vonku naozaj vysoká – šmuhy na nohách sú zaručené.

Olej ako alternatíva k samoopaľovaciemu krému

Prírodné oleje, napríklad Nuxe, ktoré majú hnedý odtieň a sú vybavené šumivými časticami, sú ideálnou metódou na vytiahnutie opálenia a obdarovanie pokožky prirodzeným opáleným odtieňom. Takéto produkty taktiež poskytnú pokožke hydratáciu.

UV nálepka v tvare srdca La Roche Posay

Ako poslednú mi dovoľte predstaviť vám letnú vychytávku, ktorý by mnohí ľudia, najmä tí, ktorí milujú tráviť dlhé hodiny vonku, mohli považovať za veľmi užitočnú. Čo je dôležité, môžeme si ju objednať úplne zadarmo z oficiálnej webovej stránky LRP. Hovorím teraz o UV nálepkách v tvare srdca, ktorá musí byť pripevnená na pokožku tela a presnejšie na nejaké viditeľné miesto (lepím si ju na zadnú časť ruky). Potom si ju musím naskenovať mojim mobilom, aby som mala možnosť kontrolovať vystavenie tela slnku. Táto aplikácia informuje, kedy je najvyšší čas skryť pokožku pred slnkom a aplikovať si ďalšiu vrstvu opaľovacieho krému. Vrelo odporúčam len kvôli vašej bezpečnosti!