Keratínová maska na vlasy od Nanoil. Kúpila som ju, používala a zamilovala som si ju!

najlepšia maska ​​na vlasy s keratínom NanoilDievčatá,

Zdvihnite ruky, prosím, ak niektorá z Vás má alebo mala zničené vlasy.

Už vidím tie imaginárne ruky. Dokonca aj ja – hoci viem, ako sa správne starať o vlasy – som urobila zopár chýb. Nebolo výnimočné, že som sa k nim správala tak zle, že som musela spustiť záchrannú misiu. Väčšinou som siahla po kozmetických prípravkoch určených na poškodené vlasy, ale zakaždým som si vybrala iný produkt.

Naposledy som sa pokúšala vlasom prinavrátiť život s Nanoil Keratin Hair Mask a viete čo? Podľa mňa je to najlepšia maska s hĺbkovo reparačným účinkom!

Samozrejme, dúfam, že už ju nebudem opäť potrebovať a že moje vlasy ostanú také nádherné už navždy… Ale ak by som ich musela znova nejako posilniť a opraviť ich poškodenie, určite by som ostala pri tomto produkte. Je geniálny <3

Chcete o nej vedieť niečo viac? Začnime!

účinná maska ​​s keratínom NanoilNanoil Keratin Hair Mask. Čo je tento malý zázrak?

Je to jedna z najpopulárnejších masiek na vlasy určená na zničené a poškodené vlasy. Odporúčajú ju mnohé beauty bloggerky a – čo je ešte dôležitejšie! – aj kaderníčky!

Prečo si myslím, že Nanoil keratínová maska na vlasy je najlepšia? Lebo je to pravda. Naozaj! V skutočnosti existuje niekoľko dôvodov, prečo sa oplatí zaradiť tento vlasový prípravok do svojej beauty rutiny, a tým najdôležitejším je dobre navrhnutá receptúra ukrytá v elegantnom tégliku.

  • INGREDIENCIE – Nanoil Keratin Hair Mask má jednoduchú receptúru, ktorá neobsahuje parabény, ftaláty a iné zvláštne plnivá. Hlavnú rolu má keratín, ktorý opravuje poškodené miesta pozdĺž vlasu a jeho účinky zvyšuje provitamín B5, bežne známy ako pantenol.
  • ZLOŽENIE – Je to 100% vegánska maska na vlasy, pri výrobe ktorej nebolo vykonávané testovanie na zvieratách a neboli ani použité žiadne živočíšne produkty. Je ľahká a nezanecháva spľasnuté vlasy, čo robí aplikáciu príjemnou.
  • ÚČINKY – doteraz som nenarazila na hĺbkovo ošetrujúcu masku na vlasy, ktorá by bola účinnejšia ako Nanoil Keratin Hair Mask. Už po prvom použití sa zničené vlasy premenia na hladké a jednoducho upraviteľné pramene vlasov. S akými účinkami môžete počítať, keď ju budete používať pravidelne dlhší čas? Na túto otázku odpoviem nižšie.

Vo všeobecnosti si myslím, že Nanoil keratínová maska na vlasy ponúka dobrú hodnotu za peniaze – vydrží dlho, prináša vytúžené výsledky, je ľahká a vyrobená z kvalitných ingrediencií a nemusíte na ňu minúť veľa peňazí.

Maska na poškodené vlasy, ktorá funguje!

Dovoľte mi doplniť trochu viac informácií o jej účinkoch, lebo toto je najfascinujúcejšia časť. Ako funguje Nanoil Keratin Hair Mask na mojich vlasoch?

Tento produkt používam už 3,5 týždňa. Samozrejme, že som od neho veľa nečakala. Myslela som si, že „ak bude fungovať, tak bude, ak nebude fungovať, tak nie“. A bola som prekvapená, lebo prvé účinky sa mi podarilo spozorovať po jedinom použití – moje vlasy boli hladšie, lesklé a jednoduchšie sa rozčesávali, čo je obrovské plus, lebo po umývaní vlasov som mala vždy problém s ich rozčesávaním. A po ďalších použitiach Nanoil keratínovej masky sa to ešte zlepšilo, lebo:

  • posilnila a zlepšila odolnosť mojich vlasov.
  • mi pomohla rozlúčiť sa s rozštiepenými končekmi.
  • zmiernila lámavosť a suchosť vlasov.
  • zanechala moje vlasy lesklé a hladké.
  • si poradila s krepovitými prameňmi vlasov.

Po desiatkach otestovaných produktov, ktorých účinok bol len teoretický alebo len na etikete, bolo príjemnou zmenou objaviť Nanoil Keratin Hair Mask. Viete, čo? Len ju vyskúšajte a uvidíte to samé!

maska ​​na vlasy s keratínom NanoilAplikácia Nanoil keratínovej masky na vlasy

Nakoniec tu hodím pár slov týkajúcich sa aplikácie Nanoil masky na vlasy – nielen tej keratínovej, ale ktorejkoľvek z piatich dostupných masiek, ktoré ponúka Nanoil. Ak si chcete pozrieť a niečo sa dozvedieť aj o ďalších Nanoil maskách, navštívte [www.nanoil.sk].

Masku si nanesiem na vlasy po každom umývaní vlasov šampónom, čo je každé 3-4 dni. Ak si umývate vlasy každý deň, môžete používať keratínovú masku každý deň alebo po každom druhom umývaní vlasov. Páči sa mi fakt, že produkt môžete používať kedy len chcete. Keď sú vlasy umyté, vytlačím z nich nadbytok vody a nanesiem dávku Nanoil masky do vlhkých vlasov, od korienkov po končeky. Rovnomerne ju rozotriem a prstami si prejdem pozdĺž vlasov. Nechám ju pôsobiť 15 minút, nech robí to, čo má. Zvyšky masky môžete opláchnuť po 15 minútach a vlasy si upraviť tak, ako to robíte normálne. Ja si rada nechávam vlasy vysušiť na vzduchu, ale ak vy obľubujete používať fén na vlasy, len do toho.

Podľa mňa je to jeden z najjednoduchších spôsobov, ako opraviť poškodenie vlasov.

Dajte mi vedieť v komentároch, či poznáte a používate Nanoil masky na vlasy. Ak áno, povedzte mi, či ste spokojné s účinkami. Som skutočne zvedavá!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *