Novinka od NANOIL: Úžasné sérum proti začervenaniu

Nanoil dobré sérum na tvár s vitamínom CPopraskané kapiláry, tenká pokožka a začervenanie tváre sú tri najčastejšie charakteristické znaky kuperóznej pokožky. Dobrou správou je, že táto problematická pokožka takto vyzerať nemusí. Ak ste ešte nenašli správne pleťové produkty, ktoré upokojujú a zlepšujú obranné mechanizmy pokožky, vyskúšajte Nanoil Anti-Redness Face Serum – vytvorené na upokojenie a posilnenie reaktívnej pokožky.

Aké sú základné potreby reaktívnej pokožky?

Existujú tri hlavné príčiny reaktívnej pokožky: gény, hormóny a slabá cirkulácia. Krehké krvné cievy sú takmer bezbranné, keď sú vystavené nepriaznivým poveternostným podmienkam, vysokým/nízkym teplotám, UV žiareniu (solárium), saune… Niekedy môže pokožka rýchlo reagovať aj na intenzívne emócie alebo horúce nápoje, pričom sa vytvorí začervenanie, ktoré pretrváva niekoľko hodín. Ako sa dobre postarať o reaktívnu pokožku? Prineste jej úľavu a posilnite steny krvných ciev, čím zlepšíte prirodzené obranné mechanizmy pokožky. Siahnite po NANOIL Anti-Redness Face Serum, ktoré vie ako sa postarať o citlivú a začervenanú pokožku.

Nanoil sérum na tvár s vitamínom CIdeálne sérum na reaktívnu pokožku

Dermatológovia a kozmetológovia sú jednotní v tom, keď hovoria, že nevyhnutnou časťou starostlivosti o reaktívnu pleť je upokojujúca kozmetika. Dôležité sú aj krémy na tvár, toniká, mlieka a micelárne vody, ale sérum na tvár dokáže preniknúť do pokožky hlbšie a začne opravovať a posilňovať steny kapilár zvnútra, čím predchádza vzniku telangiektázií (aka metličkových žiliek a začervananiu tváre).

Najlepšie výsledky získate, keď budete pokožku ošetrovať správnymi kozmetickými prípravkami a budete viesť zdravý životný štýl, čo znamená, že prestanete fajčiť, piť alkohol a budete sa vyhýbať stresujúcim situáciám. Nie ste si istí, aký produkt na starostlivosť o pleť by ste si mali vybrať? Dáme vám tip – vyskúšajte NANOIL Anti-Redness Face Serum.

Najlepšia kozmetika na reaktívnu pokožku

NANOIL a jeho najnovší produkt dokazujú, že aj reaktívna pokožka so sklonom k začervenaniu môže vyzerať perfektne. Tajomstvo spočíva v receptúre, ktorá je zložená z rastlinných extraktov, no neobsahuje dráždivé látky, ako sú vône, alkoholy a syntetické, vysoko spracovávané ingrediencie. Nanoil Anti-Redness Face Serum obsahuje všetko, čo je v starostlivosti o reaktívnu pleť nevyhnutné. Sérum na tvár je super ľahké, preniká rýchlo a neupcháva póry. V tmavej fľaške nájdete:

  • Extrakt z lipy – známy svojimi upokojujúcimi a protizápalovými účinkami na pokožku. Taktiež posilňuje oslabené krvné cievy.
  • Extrakt z cyprusových šišiek – upokojuje a chráni pokožku pred podráždením, vyživuje a zapečatí kapiláry.
  • Extrakt z pagaštanu konského – posilňuje krvné cievy a predchádza podkožnému krvácaniu, ktoré vzniká kvôli slabým kapiláram.
  • Extrakt z Boerhavia Diffusa – antioxidant, ktorý sa získava z rastliny známej na odďaľovanie starnutia a zjednocovanie pleti. Prináša úľavu reaktívnej pleti.
  • Lecitín – vyživuje a zjemňuje pokožku. Uzamyká vodu vnútri a predchádza transepidermálnej strate vody.

Nanoil najlepšie sérum na tvár s vitamínom CKeď sa všetky tieto ingrediencie skombinujú, tak vytvoria zlepšujúci koktejl, dostatočne jemný aj na citlivú pokožku. NANOIL sérum na tvár postupne lieči oslabené kapiláry, poradí si s hypersenzitivitou, upokojuje pokožku a prechádza začervenaniu tváre. Okrem toho, NANOIL Anti-Redness Face Serum bojuje proti známkam starnutia, zlepšuje odolnosť a zanecháva pokožku krajšou.

Chcete vedieť o NANOILe viac? Navštívte www.nanoil.sk a zistite, aké všetky benefity prináša používanie séra Anti-Redness Face Serum a iných kozmetických produktov na pokožku, vlasy a telo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *