Testujem Nanoil Heat Protectant Spray. Naozaj vlasy ochráni pred tepelným poškodením?

ochranný sprej pred teplom na vlasy nanoilV poslednej dobe mi chodí mnoho správ týkajúcich sa ochrany pred teplom. Zrejme chcete vedieť trochu viac o produktoch, ktoré by mali vlasy udržať v bezpečí pred žeravými teplotami.

Otestovala som niekoľko produktov, ktoré sľubujú ochranu vlasov pred tepelným poškodením. Prekvapujúco sa mi osvedčil len jeden z nich, preto vám na neho hneď dám recenziu. Ale predtým by som rada stručne zhrnula niektoré základné informácie ohľadom ochrany pred teplom, len aby som vám pomohla pochopiť jej dôležitosť.

Prečo potrebujete termálnu ochranu vlasov?

Ak nechcete, aby vaše vlasy skončili rozstrapkané a nadmerne zaťažené, tak je nevyhnutné ich chrániť pred vysokými teplotami. Ja viem, že to môže znieť smiešne, ale horúce stylingové prístroje sú jedným z najväčších nepriateľov vašich vlasov. Je pravdou, že siahnete po žehličke alebo féne, aby ste si vytvorili nádherný účes, s ktorým budete vyzerať pekne, takže o čom to do frasa rozprávam, však? Jednoducho povedané, na jednej strane vám tieto prístroje vytvoria lichotivé tvary, ale na druhej strane vám zoberú vlahu, čo je, keď sa nad tým zamyslíte, dosť tragické. Bez hydratácie budú pramene vašich vlasov bez lesku, krehké a začnú sa stenčovať. Ak sa tomuto chcete oblúkom vyhnúť, musíte do svojej rutiny zakomponovať produkt na ochranu vlasov pred teplom.

Aké sú to produkty na tepelnú ochranu (alebo termálnu ochranu) vlasov?

Sú to špecifické produkty „naprogramované“ na vytvorenie ochrannej bariéry okolo vlasov, aby sa zamedzilo úniku vody z vlasov, ktoré kvôli tomu vyschnú na kosť. Je to jednoduché, však? Sprej na ochranu pred teplom sa musí aplikovať pred horúcim stylingom alebo pred príchodom na slnko – áno, aj slnečné žiarenie vašim vlasom neprospieva. Najpohodlnejšie sa používajú produkty na ochranu pred teplom v sprejovej forme – používajú sa najrýchlejšie a najjednoduchšie sa rovnomerne roznášajú na vlasy.

nanoil heat protectant sprayAle… vyberajte s rozumom!

Musím sa priznať, že v mojom prípade som veľmi rýchlo prišla na to, že rôzne produkty na ochranu pred teplom majú rôzne účinky. A veľmi ma prekvapilo, že niekoľko luxusných produktov bolo pre moje vlasy absolútne nevhodných. Ostali mi po nich prevažne spľasnuté vlasy. Iné mi na účese zanechali biele fľaky. Iné zase zvýšili produkciu mazu, viac ako je pre mňa normálne, takže som vyzerala hm… zle, prinajlepšom. Preto som hľadala ďalej niečo, čo by bolo dostatočne ľahké, aby som aspoň predišla strate objemu. A takto som narazila na Nanoil Heat Protectant Spray. Vlastne mi ho odporúčala moja kaderníčka, ale vyšlo najavo, že je to práve ten sprej na ochranu pred teplom, aký som hľadala.

Čo všetko potrebujete vedieť o Nanoil Heat Protectant Spray

Určite ste sa už dovtípili, že robí zázraky. Je to jeden z najlepších produktov na starostlivosť o vlasy, aký som kedy mala. Nemohla som ho nájsť v žiadnom z mojich lokálnych obchodov, preto som si ho objednala na www.nanoil.skA keďže táto značka má veľa skvelých kozmetických produktov, objednala som si aj rastlinné oleje a oleje na vlasy. Možno vás budú zaujímať aj masky na vlasy, ktoré sú obohatené o arganový olej, keratín, hodváb. Len sa pozrite na ponuku Nanoil – nebudete sklamaní.

Ale vráťme sa späť k nášmu spreju na ochranu vlasov. Nanoil Heat Protectant Spray je ľahký a má peknú vôňu. Tento prípravok obsahuje hodvábne proteíny, vytvorí hladké, lesklé a uhladené vlasy. Nedá sa povedať, žeby mi zaťažil vlasy, lebo to nerobí. Namiesto toho sú moje vlasy poddajnejšie, takže sa mi jednoduchšie a rýchlejšie vytvárajú rôzne účesy. Moja kaderníčka tento sprej miluje, lebo dokáže odstrániť krepovitosť vlasov – žiadne iritujúce poletujúce vlasy! Ochráni moje vlasy pred vysokými teplotami? Jasné, že áno! Nanoil Heat Protectant Spray už používam niekoľko mesiacov, vlasy si upravujem horúcim stylingom ako obyčajne a nepozorujem, žeby sa stali krehkými alebo lámavými. Takto viem, že Nanoil Heat Protectant Spray funguje tak, ako sľubuje.

ochranný sprej pred teplom na vlasy nanoilDajte mi vedieť, či aj vy používate denne sprej na ochranu vlasov pred teplom. Čauky!