Obľúbený vlasový primer tohto mesiaca! Nanoil Hair Styling Spray

Nedávno som objavila fantastický stylingový primer a dnes vám o ňom podrobne porozprávam. Nanoil Hair Styling Spray vám premení vašu stylingovú rutinu hore nohami a zaručujem vám, že vaše kadery budú vyzerať oveľa lepšie. Ako to urobí? Pokračujte v skrolovaní!

Hair Styling SprayPrečo som prišla s témou vlasového stylingu?

Takmer každý z nás si styluje vlasy. Vo všeobecnosti o tom veľa nerozmýšľame, neuvedomujeme si, že aj taká obyčajná stylingová rutina môže byť pre vlasy škodlivá. Bohužiaľ, mnoho komerčných penových tužidiel na vlasy, lakov na vlasy alebo gélov zhoršuje stav vlasov. Hoci máte tie najlepšie masky na vlasy a kondicionéry, ich účinok vyjde navnivoč, lebo vlasy si zaťažíte tonami lakov na vlasy a penových tužidiel, ktoré sú plné chemikálii. No… ja som to takto robila tiež. Teraz som múdrejšia a moje vlasy vyzerajú oveľa lepšie – sú v skvelom stave, a to vďaka správnemu stylingovému primeru. Keď som začala používať Nanoil Hair Styling Spraytak som pocítila obrovský rozdiel medzi penovým stylingovým tužidlom a sprejom!

Aký má Nanoil Hair Styling Spray účinok?

Je to ľahký primer, jemný na vlasy a na pocit ako pierko. Nanoil Hair Styling Spray je fantastický zjemňujúci produkt, ktorý vám zvýši poddajnosť vlasov – bez toho, aby boli lepkavé alebo zaťažené. Váš horúci styling bude vďaka nemu jednoduchý a príjemný. Pomôže vám vytvoriť účes, na aký si pomyslíte a zvýši  sa lesk vlasov. Má ošetrujúci a ochranný účinok, lebo je bohatý na pantenol ricínový olej. Vlasy vyzerajú prirodzene a sú na dotyk hladké. Nanoil Hair Styling Spray zlepšuje kvalitu vlasov, zabraňuje krepovitosti, vyrieši ich statickú elektrinu, zjednoduší ich rozčesávanie bez toho, aby zanechal na vlasoch stvrdnutú škrupinu – predovšetkým vlasy nezničí ako to robí väčšina stylingových produktov.

Návod na použitie

Nanoil Hair Styling Spray sa môže používať rozličným spôsobom. Ja ho používam pred a po stylingu s horúcim vzduchom.

  1. Pred stylingom – na mokré vlasy po umytí šampónom / navlhčení a pred sušením a horúcim stylingom.
  2. Po stylingu na zafixovanie vlasov – na suchý a hotový účes, aby vydržal dlhšie.

Hair Styling SprayMoje hodnotenie + kde si kúpiť Nanoil Hair Styling Spray?

Nanoil Hair Styling Spray funguje peckovo, nezáleží na tom, ako si ho aplikujete. Jedna fľaša vám zároveň vydrží mnoho mesiacov. Už štyri týždne ho používam každý deň a stále mám viac ako polovicu fľašky. Je to naozaj cool a fakt sa oplatí tento produkt vyskúšať – cena je prijateľná a účinky presahujú všetky moje očakávania.  Pozrite si to na vlastné oči – choďte na oficiálnu stránku www.nanoil.sk a kúpte si ho s rýchlym dodaním priamo domov. Sprej nie je jediný z produktov, ktoré sa oplatí vyskúšať. Pozrite sa na kompletnú ponuku Nanoilu, lebo v predaji je množstvo skvelých produktov za dobré ceny!